- Postavljanje i raspremanje stolova
- Dočekivanje gostiju, smeštanje, upoznajevanje sa izborom jela i pića
- Primanje narudžbine
- Prenošenje narudžbine osoblju
- Posluživanje gostiju
- Polaganje mrežnih armature
- Ispostavljanje računa i naplaćivanje duga
- Pripremanje i aranžiranje prostora za ručavanje
- 3 meseca / 240 sati
- 6 meseci / 600 sati
- 9 meseci / 1.160 sati
* Dužina trajanja obuke zavisi od godina starosti polaznika : punoletni 3 meseca, maloletni 6 ili 9 meseci
PRAKSA JE OBEZBEĐENA BEZ DODATNE NADOKNADE
Po završenoj obuci ili sa radnim iskustvom minimum 3 meseca polažu se 4 ispita:
- osnovi struke
- tehnologija zanimanja
- bezbednost i zaštita na radu
- praksa
Polaznici dobijaju SERTIFIKAT STRUČNE OSPOSOBLJENOSTI za KONOBARA sa kojim mogu otvoriti svoju zanatsku radnju ili raditi na tim poslovima kod drugog poslodavca
Naše diplome i sertifikati su priznati od strane inspekcije rada i inspekcije za bezbednost i zdravlje na radu. Takođe, priznate su i u inostranstvu.
Ovde možete preuzeti ISPITNA PITANJA.