- Priprema i doziranje sirovina u proizvodnji konditorskih proizvoda
- Pripremu i oblikovanje testa
- Pečenje čajnog peciva i biskvita, filovanje, glaziranje
- Pakovanje čajnog peciva i biskvita
- 3 meseca / 240 sati
- 6 meseci / 600 sati
- 9 meseci / 1.160 sati
* Dužina trajanja obuke zavisi od godina starosti polaznika : punoletni 3 meseca, maloletni 6 ili 9 meseci
PRAKSA OBEZBEĐUJE POLAZNIK
Po završenoj obuci ili sa radnim iskustvom minimum 3 meseca polažu se 4 ispita:
- osnovi struke
- tehnologija zanimanja
- bezbednost i zaštita na radu
- praksa
Polaznici dobijaju SERTIFIKAT STRUČNE OSPOSOBLJENOSTI za KONDITORA sa kojim mogu otvoriti svoju zanatsku radnju ili raditi na tim poslovima kod drugog poslodavca
Naše diplome i sertifikati su priznati od strane inspekcije rada i inspekcije za bezbednost i zdravlje na radu. Takođe, priznate su i u inostranstvu.
Ovde možete preuzeti ISPITNA PITANJA.